*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> society >> etiquette

Elektronische post Joke Passen Etiquette

E mail is een geweldige manier om in contact blijven met vrienden, familieleden en collega's te houden. Veel mensen houden om dit te doen door toezending grappen om tientallen, zo niet honderden, hun adresboek contacts.Before word je de humor distributeur, alsjeblieft, lees dan de onderstaande etiquette suggesties, opdat uw e-mails kan gewoon vinden hun manieren om mensen virtueel prullenbakken. Erger nog, sommige mensen stoppen met het lezen van uw e-mails helemaal als je don t de volgende richtlijnen: 1.

Geef altijd uw e-mails onderwerp lijnen of ze kunnen nooit worden gelezen, en sommige mensen kunnen beginnen met het negeren van al uw e-mails entirely.Be zo beschrijvend mogelijk, maar don t overboord gaan met multi zin onderwerpen. Misschien wilt u overwegen om te beginnen onderwerp lijnen met het woord GRAP: of soortgelijke te laten drukke mensen weten de e-mails aren t urgent, maar sommige mensen kunnen filters die dergelijke messages.2 automatisch prullenbak te hebben. GEEN SCHRIJF JE GRAPPEN IN HOOFDLETTERS! Genoeg gezegd.

Veel mensen vinden dit moeilijk te lezen of te overwegen dergelijke e-mails als schreeuwen. Nogmaals, stuur te veel van deze e-mails en je zult beginnen om ignored.3. Bij het verzenden van e-mails naar een groep van mensen, gebruik uw e-mail website of software s BCC (blind carbon copy) voorzien in plaats van de CC (carbon copy) functie. Dit verbergt de ontvanger adressen van elkaar other.If zie ik een e-mail die werd verzonden naar 100 verschillende mensen die ik ben veel minder kans om het te lezen.

Plus, blind carbon copy verhoogt privacy zoals sommige mensen op je eigen bodem lijst liever niet hun adressen gestuurd om mogelijke strangers.4. Van plan over het verzenden van grappen van het kantoor? Je baas en IT-personeel kan, en soms (afhankelijk van het bedrijfsbeleid), lees uw e-mails! Vermijd smakeloze humor in het bureau. Als u van plan bent over het verzenden van een bericht met twijfelachtige smaak, gebruik maken van uw persoonlijke account van huis en zorg ervoor te sturen naar andere volkeren persoonlijke e-mailadressen. Beter nog, don t doen het op all.

Note dat e-mail permanent kan zijn, alleen maar omdat je een bericht verwijderen doesn t bedoel het is voorgoed verdwenen. U don t wil 10 jaar later herinnerd worden voor het verzenden van een smakeloze e-mail bericht! 5. E-mail bijlagen verzenden nooit zonder eerst de ontvangers die bestanden komen melden. Veel spamfilters, waaronder die op het kantoor, zijn het verwijderen van e-mail attachments zonder waarschuwing, en ik persoonlijk zal nooit een bijlage openen, tenzij ik weet men is over te komen. Dit komt omdat het adres van de e-mailberichten gemakkelijk kunnen worden vervalst.

Plus, kan e-mail accounts worden gehackt, waardoor snode individuen om e-mail, compleet met malware geregen bijlagen, verzenden vanaf andere volkeren rekeningen zonder hun knowledge.6. Als een grap is meerdere keren doorgestuurd, verwijder alle van de vervelende forwarding beugels>

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.