*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> sport >> martial arts

UFC 109 Entree Song List: Matt Serras Movie Theme

Matt Serra is een van de meest onbezonnen en trash-talk-liefhebbende vechters in de UFC. Serra, een voormalige Ultimate Fighter, is nu een ster op het weltergewicht niveau die $ 150.000 opgespaarde inclusief zijn overwinning bonus voor het verslaan van Frank Trigg bij UFC 109.Entrance nummers in de UFC zijn een groot deel van de persoonlijkheid en charme elke vechter en Matt Serra pakte een interessante ingang lied bij UFC 109 voor de fans als hij liep naar buiten en in de Octagon uit de kleedkamer om Trigg.

Serra verslaan gewonnen door knock-out in de eerste ronde met zijn superieure snelheid en boksen tegen Trigg, een zeer goede wrestler.What was Matt Serra UFC 109 Entrance Song? Matt Serra ingang lied bij UFC 109 was "Gonna Fly Now" van Bill Conti, die bekend is bij de meeste fans en filmliefhebbers als de "Rocky" theme song. Het lied past Serra goed, want hij is een Italiaanse man die houdt van zijn pasta zoals hij zegt vaak, vergelijkbaar met de Rocky personage gespeeld door Sylvester Stallone in de film.

Matt Serra is ook een kleinere man die veel grote gevechten als de underdog net als Rocky Balboa heeft gewonnen dus de "Gonna Fly Now" ingang lied lijkt te passen zijn stijl, persoonlijkheid en carrière geschiedenis heel well.Serra versloeg Frank Trigg bij UFC 109 met gemak door KO in de tweede ronde en nu uitkijken naar een andere grote weltergewicht matchup en nog een kans om uit te komen voor zijn favoriete entree lied in de UFC uit de kleedkamer room.Serra is een van de meest onderschatte vechters in de UFC volgens veel waarnemers.Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.