*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> travel >> destinations

Deer Feeders: tips om Allure herten voor de jacht en Backyard Deer Watching

If je verlangen om te kijken die mooie herten komen in uw eigen achtertuin, of wilt u herten verleiden tot een specifiek jacht stand, herten feeders zijn een uitstekende oplossing. Herten feeders spelen een belangrijke rol in de herten jagen en herten kijken omdat ze helpen allure herten om de gewenste omgeving. Hier zijn een aantal grote manieren om herten feeders en tips gebruiken voor het krijgen van grote results.Watch Deer Swarm niets van uw YardThere mooier dan om herten voederen kijken in de natuur.

Als u in een bosrijke omgeving woont, bent u in de perfecte plek voor herten te kijken. Plaats uw herten feeder in uw tuin waar je kan zien vanuit een raam - misschien een keuken raam of woonkamer raam. Houd de herten feeder ver genoeg waar de herten niet te schrikken, maar dicht genoeg om te genieten van het kijken naar hen wanneer ze aankomen. Sommige herten feeders zijn bekend om hele families van herten te trekken.

Dit is een echte traktatie, en de kinderen zullen love it! U kunt gebruik maken van een gewone hert feeder of eiwit feeder, maar vergeet niet te mengen in wat maïs of rijst merk. Als maïs of rijst merk alleen niet trekken herten naar het gebied, probeer het toevoegen van appels aan de feeder en het plaatsen van een drinkbak in de buurt. Water en voedsel bij elkaar zijn er zeker om aandacht te krijgen. Herten worden ook aangetrokken om zout licks en pindakaas. U kunt proberen de verspreiding van een aantal pindakaas op nabijgelegen bomen om een ​​pad naar uw herten feeder.

Keep een dicht oog op uw herten feeder om ervoor te zorgen dat andere dieren krijgen niet om het voor de herten te creëren. Als het plaatsen van de feeder in een weiland waar koeien, gebruikt rijst merk in plaats van maïs. Koeien meestal niet eten rijst merk. Gebruik ook een feeder dat is te hoog van de grond voor de koeien te bereiken, maar de juiste hoogte voor DreamIf een groot deer.A Natuurfotograaf's je een natuurfotograaf, herten feeders zijn ideaal voor het vastleggen van herten op film in hun natuurlijke habitat .

Een feeder kan binnen een bosrijke omgeving of in uw eigen achtertuin geplaatst. Zorg ervoor dat de feeder, waar u de foto's kunt schieten zonder afschrikken van de herten te plaatsen. Als u een professionele lens te gebruiken met een extra lange zoom, moet je geen probleem het fotograferen van de herten van een afstand te hebben. Zolang de herten niet kan horen of zie je terwijl je het nemen van de foto's, zult u in staat om een ​​aantal grote beelden v

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.