*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> family >> pregnancy

Met behulp van Sperma Donatie aan Infertility

Overcome met behulp van gedoneerde sperma, eieren en bevruchte eieren voor het maken van een baby is niet zo eenvoudig als het klinkt. Het grootste ding u en partner kan doen in deze omstandigheden is een betrouwbare raadgever en iedereen die op deze manier heeft gebruikt om een ​​baby te krijgen voordat u beiden uiteindelijk besluit om te spreken. Het is een uitdaging gaan door vruchtbaarheidsbehandeling, maar de keuze te voorzien van sperma, eieren gebruiken of bevruchte eieren zullen een verregaande invloed op u, uw partner en uw relatie met uw individuele huishoudens.

Beide partners moeten rekening houden met de anderen gevoelens dus niet overhaast en denk dingen door grondig zodat wanneer je eindelijk je besluit te komen, weet je dat iets wat je beiden willen. Het kan zijn dat u het nemen van deze route, omdat je eerder hebt geprobeerd, zonder succes om een ​​kind te krijgen met behulp van andere vruchtbaarheidsbehandelingen. Het zou begrijpelijk zijn dat je eerst zou proberen op andere manieren, omdat je een kind zou willen met uw partner en niet een die niet een erfelijke link impliceert hebben

Soms |.

Vaak | Veel praten over dingen met elkaar alleen krijgt u tot nu toe en je zal zowel gaan op verschillende manieren. Indien mogelijk, proberen om de hulp van vrienden of familie of eventueel een vertrouwd raadsman die vaak kan helpen. Een liefdevolle familieleden niet altijd nodig dat er een genetische associatie om dit haalbaar is zoals veel mensen die gebruik hebben gemaakt van gedoneerde sperma, eicellen of embryo's kunnen getuigen te maken.

Voor veel ouders die kinderen uit gedoneerd sperma hadden, eieren of embryo's, de problemen die zij hebben moeten overwinnen om de zoon of dochter hebben gewoon verhoogt de vreugde voor hen des te meer. Een ander ding om na te denken over op een later tijdstip is gewoon hoe en wanneer je zal uitleggen aan uw kind over hoe ze geboren werden.

De beste situaties ontstaan ​​van ouders die vrijelijk bespreken van vroeg op.

Het is cruciaal dat je kind leert over hun wortels van u, en niet die van andere individuen, dus het is de moeite waard na te denken over wanneer het meest nuttig om hen te laten kennismaken met het idee zou zijn, mogelijk als ze vragen dingen over waar baby's vandaan komen, bijvoorbeeld. Zodra ze bereiken een leeftijd waar ze begrijpen meer zou het de moeite waard het uitleggen van de situatie in meer detail zijn.

Natuurlijk, naarmate ze ouder worden, zullen hun begrip t

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.