*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> society >> politics

We kunnen Save Our Country?

kunnen we redden ons land?

Door Jozef Parochie

Om de organisatie van deze dag lijkt te zijn gebruik te maken van het internet in hun inspanningen om steun te krijgen voor hun verschillende oorzaken wat ze ook mogen zijn. Ik heb het gevoel dat wij als survivalists precies hetzelfde kan doen.

Waarom kunnen we niet een ambitieuze poging om een ​​effectieve web operatie maken met een database van mensen met gelijkgestemden en soortgelijke denken te maken? We konden het internet gebruiken om een ​​backbone voor onze survivalist supporters maken in een poging om onze directe als lange termijn doelen te bereiken.

Als we samen kunnen trekken met een dergelijk plan zouden we in staat zijn om de ongekende mogelijkheid om een ​​beroep te honderdduizenden Amerikanen die kunnen worden op de rand van het aanvaarden van onze idealen of al in volle ondersteuning van onze manier van denken te hebben.

In het verleden hebben we gevonden dat het proberen om de hulp van de media te krijgen was zowat nutteloos als ze lijken te survivalists classificeren als leden van de militie.

Wat we hier hebben is een idee dat veilig beide politieke partij lijnen kruist en bereikt in de fundamentele wortel van onze toewijding - Ware Amerikaans patriotisme. Dit is eigenlijk een heel goed idee voor het omzetten van zowel de causale bezoeker evenals de diehard survivalists in online activisten. Als dit goed wordt behandeld dit programma zou onze supporters in staat kan een krachtige lobby en communicatie-apparaat geworden.

Alle lijsten zal natuurlijk prive voor juridische en privacy redenen bewaard.

Ons voorstel, dat losjes is gebaseerd op de politieke model van Obama tijdens zijn verkiezingscampagne opgericht heeft bewezen effectief bij de opsporing van mogelijke supporters en anderen met dezelfde interesses te zijn.

Onze uitvalsbasis kon de Delmarva Survival Training web site en een boodschap het type systeem kan worden opgezet om effectieve communicatie en het transport van verschillende ideeën om een ​​en ander mogelijk te maken.

Mensen zullen zijn en worden uitgenodigd om hun namen en hun e-mailadressen in te dienen met het oorspronkelijke doel van het creëren van een lezer een lijst aan te boren in wanneer het nodig is om alle leden in een keer om te communiceren. Deze lijst kan worden gebruikt voor speciale doeleinden zoals voor de lezers die we nodig hebben om een ​​bepaalde congresleden of senator lobbyen melden. Een voorbeeld hiervan zou zijn in het

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.