*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> food >> recipes

Een overzicht van Ebay Security

An Overzicht van Ebay SecurityEbay Veiligheid op eBay, is de betaling uitwisseling overgelaten aan de koper en verkoper. Waar mogelijk, gebruik maken van een credit card, omdat het beschermt je tegen verliezen van je geld regelrechte. Als om welke reden dan ook niet het item te krijgen, of het komt gebroken of in een andere dan voorwaarde beloofd, dan moet je de credit card maatschappij aan uw kant. Spring niet te snel. Neem de tijd om te bladeren door tal van vergelijkbare producten, om een ​​gevoel van wat er uit there.

One van de belangrijkste aspecten van de aankoop van een item op eBay is dat zeker over het item dat u wilt. Het kennen van de toestand van een gebruikt item, de authenticiteit van een collectible of een item modelnummer zijn belangrijke factoren die een enorme impact kan hebben op price.eBay biedt gebruikers vele hulpmiddelen waarmee je in staat om de perfecte item te selecteren voor uw behoeften : Betaal nooit voor uw eBay-object met onmiddellijke cash transfer diensten zoals Western Union of MoneyGram.These betaalmethodes zijn onveilig bij het betalen van iemand die je niet langzaam know.

Start. Begin uw eBay-avontuur door het kopen van een goedkoop voorwerp. Stel de maximale prijs die u betaalt voor het item. Soms tijdens een veiling, kopers verstrikt raken in de 'concurrentie. " Als u denkt dat van de veiling in deze voorwaarden, kunt u gemakkelijk uiteindelijk meer dan betalen. Als je verliest aan een andere bieder, niet persoonlijk op. Bijhouden van uw eBay-aankopen, en hoeveel je hebt uitgegeven aan hen. Het is gemakkelijk te worden verpakt in de eBay-spel, en het kan snel opeten zowel tijd als geld. Voordat je een bod, kijk naar de rating van de verkoper.

Hebben andere kopers hadden een goede ervaring met deze verkoper? Sceptisch. Items worden soms op eBay verkocht voor meer dan de werkelijke waarde. En hoewel eBay heeft een interne politiemacht die een oogje houdt op voor bedriegers, oplichters bestaan.


Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.