*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> health >> diseases conditions

Zes eenvoudige strategieën om een ​​gezond leven met Diabetes

Diabetes is een ziekte die uw alvleesklier beïnvloedt en het laat alleen uw alvleesklier om een ​​bepaalde hoeveelheid insuline in vergelijking met een persoon zonder diabetes te produceren. Insuline is het hormoon dat zorgt suiker uw bloed te voeren en dan laat de cellen om het te veranderen in energie voor de rest van je lichaam. U kunt voorkomen dat de levensbedreigende beïnvloedt door het volgen van een gezond dieet plan en een dagelijkse oefening plan. Iedereen wil een leven zonder diabetes leven, maar er zijn veel mensen die niet over een keuze.

Er zijn verschillende diabetes behandelingen beschikbaar, maar het hangt af van welk type je bent voordat ze erachter te komen welke voor u geschikt is. Moet je verschillende dingen beschikbaar te hebben voordat u diabetes volledig kan beheersen. Eén van de elementen is een arts die diabetes behandelingen begrijpt en hoe alles werkt met deze chronische ziekte. Het hebben van een vindingrijke gezondheid groep die diabetes volledig begrijpt zal een grote hulp zijn als je wat extra informatie over iets of zelfs als er iets kan gebeuren om je nodig hebt.

Ze moeten gepassioneerd over het leren van nieuwe informatie over de verschillende ziekten die zijn in de wereld. Je moet weten wanneer je suiker niveau omhoog te handelen; dorst, zwak, licht in het hoofd, vaak moeten plassen en wazig zicht is slechts een paar van de symptomen die leidt tot diabetes. Je nodig hebt om aandacht te besteden aan deze symptomen, zodat u uw bloedsuiker kunnen reguleren. Je nodig hebt om uw alcoholgebruik te controleren. Weten wanneer te stoppen, zodat je niet meer dan laad je lichaam en het kan niet beschikken over de alcohol goed.

Je nodig hebt om het overtollige gewicht te verliezen als je nog niet hebt, omdat de insuline weerstaan ​​om vetcellen. Met extra gewicht verhoogt ook de hoeveelheid stress die u zetten op je lichaam die hoge bloeddruk veroorzaakt. Zorg ervoor dat u aandacht te besteden aan uw voeten, want dat is wat houdt ons actief en zodra ze gewond zijn zullen ze een speciale behandeling nodig hebben. Wonden die niet genezen kan leiden tot amputatie. Je nodig hebt om aandacht te besteden aan uw ogen, zodat u kunt ervoor zorgen dat er geen oogziekte vestigt zich in.

Dit is de reden waarom het belangrijk is om een ​​jaarlijks onderzoek gedaan te krijgen. Diabetes is niet iets te knoeien met. Je moet voor jezelf zorgen en aandacht besteden aan je lichaam te allen tijde. Als je het gevoel een verandering in je lichaam te co

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.