*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> health >> diseases conditions

Zes Natuurlijke remedies voor hoge bloeddruk Pressure

The American Heart Association heeft ons laten zien dat ongeveer 1 op de 3 volwassenen in de VS heeft echt een hoge bloeddruk. Het ergste van dit alles is dat 1/3 van de volwassenen hebben geen idee er iets mis is met hen. Dit staat bekend als de stille moordenaar, omdat onbehandeld hoge bloeddruk ernstige gevolgen kan hebben voor je. U zult ook horen van de term hypertensie gebruikt heel vaak wanneer het verwijzen naar dit probleem. Het probleem is hier ook dat u dit probleem voor vele jaren kan hebben en vertonen geen tekenen of symptomen daarvan.

Het wijzigen van uw levensstijl is een manier van controle hypertensie. In de meeste gevallen zal uw arts een geneesmiddel regime om uw hoge bloeddruk onder controle te schrijven. Dus laten we een kijkje nemen op een aantal goedkopere en meer natuurlijke remedies die een vrij goed werk zal doen op het beheersen van de bloeddruk. Bewijs heeft ons geleerd dat het supplement CoQ10 helpt bij de verlaging van verhoogde bloeddruk. Er zijn nog steeds tests die worden uitgevoerd om uit te zoeken hoe het precies werkt en wat de bijwerkingen zijn verbonden aan het eventuele.

Knoflook is een natuurlijk supplement dat is bewezen dat de verhoogde bloeddruk te verlagen. Een woord van voorzichtigheid hier over knoflook is dat het moet gebruikt worden terwijl onder toezicht van uw arts, omdat het heeft bloed dunner kwaliteiten (stopt het bloed stolt). Er is een kruid dat een grote hulp en het gaat door de naam van meidoorn. Dit is een van de traditionele kruiden gebruikt door de oude school herbalists om de bloeddruk te verlagen. Eerste studies wijzen op visolie als een redelijke steun voor verhoogde bloeddruk. De meeste visolie supplementen bevatten DHA en EPA.

DHA is het deel dat is aangetoond dat medisch personeel het meest geïnteresseerd. B Foliumzuur is een noodzakelijke vitamine voor goede vorming van rode bloedcellen in het lichaam. Bij sommige mensen kan dit helpen bij het verlagen van verhoogde bloeddruk. Deze vitamine vermindert verhoogd homocysteïnegehalte. Een van de grootste sleutels tot het verlagen van uw bloeddruk niveau is het maken van een verandering in uw dieet. Het National Institute of Health bevordert een dieet dat gaat door de naam van de DASH. Vergeet niet hoe belangrijk het is dat u nauw samenwerken met uw arts.

Indien onbehandeld hoge bloeddruk ernstige schade aan uw interne organen kan veroorzaken. Hoge bloeddruk kan ook het verhogen van uw risico op een beroerte, hartaanval, en nierziekten.


Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.