*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> health >> diseases conditions

Huisdier Allergies

Het is geen twijfel dat het bezit van een huisdier de meesten van ons gelukkig zou maken en zou ons te voorzien van gezelschap, maar het hebben van een is niet altijd gemakkelijk. Huisdieren zou een groot deel van onze tijd, aandacht, zorg en meer nodig. Een huisdier eigenaar moet ook compatibel met zijn huisdier door dat, en door dat, indien de eigenaar niet allergisch voor zijn of haar huisdier voor hen in staat zijn om optimaal te genieten van elkaar.

Het hebben van een huisdier is moeilijk geweest voor degenen die allergisch zijn voor hen.

Dit is omdat de meeste mensen zou hen adviseren op te geven hun huisdieren voor hen niet te heftige allergische reacties hebben echter, enquêtes blijkt dat slechts één op de vijf hen zou geven.

Wat is een huisdier allergie?

allergieën in het algemeen gebeuren wanneer iemands lichaam komt in fysiek contact met een stof dat daardoor het lichaam in een onwaarschijnlijke wijze te reageren. Vroege symptomen zou betekenen niezen, jeuk, droge ogen en een loopneus helaas; zijn er ook een paar gevallen van overlijden die zijn toegeschreven aan allergieën.

Een huisdier allergie in het bijzonder wanneer een persoon die allergisch is voor huisdieren in direct fysiek contact met een huisdier zou komen en zou later zijn allergisch reacties. De meest voorkomende vormen van huisdieren waarvan veel mensen zijn allergisch voor zou omvatten katten, honden, paarden en knaagdieren die allemaal bont.

Wie krijgt Pet Allergieën?

Elke persoon, ongeacht van de leeftijd, kon ras en geslacht zijn huisdier allergieën. Deze zijn vaak vooral voor mensen die allergisch zijn voor andere stoffen en astma.

Over de 50 miljoen Amerikanen die een allergie hebben, is geconstateerd dat ongeveer 15 tot 30% van die mensen hebben huisdier allergieën.

Pet allergieën zijn niet beperkt tot huishoudens. Iedereen die in contact met huisdieren of dieren zouden hen krijgt; zelfs sommige zookeepers zijn opgemerkt om allergische reacties op huisdieren of dieren na een aanzienlijk lange tijd worden blootgesteld om ze te ontwikkelen.

Heeft Pet Hair Oorzaak Pet Allergieën?

Pet haar alleen is niet een allergeen.

De vloeistoffen die dieren afscheiden en de huidschilfers die ze werpen zijn degenen met de allergenen, deze stoffen die zou plakken op bont van een dier. Deze allergenen zijn zeer sterk als zij hun kracht voor een lange tijd kunnen handhaven, soms zou oplopen tot enkele maanden.

Als u een huisdier, dan is het ze

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.