*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> health >> diseases conditions

Informatie op de borden en behandeling van Volwassenheid Attention Deficit Disorder

Though de symptomen van ADHD lijkt duidelijk zichtbaar, de aandoening gaat vaak gediagnosticeerd bij volwassenen. Mensen die met het zou kunnen zijn voortdurend friemelen, gemakkelijk verergerd, chronisch ongeduldig of niet in staat om zich te concentreren op een taak. Ze kunnen springen van activiteit naar activiteit of hebben moeite zich te concentreren. Maar zijn deze symptomen van een kind met ADHD? Nee, ze zijn de bewijzen van ADHD bij volwassenen.

En hoewel volwassen ADHD is zeer gangbaar bij volwassenen, met name degenen die aan de aandoening lijden als een kind, is het vaak ook moeilijk te herkennen of toegeschreven aan stress of onvolwassenheid. Voor meer informatie over deze stoornis, met inbegrip van hoe het wordt behandeld en het is de symptomen, lees on.Prevalence van Adult ADHDAbout 1 tot 2% van de volwassen mannen en vrouwen, of ongeveer 5.000.000 Amerikanen, hebben problemen met het handhaven van de aandacht en het beheersen van hun bewegingen en impulsen.

ADHD verwijst naar een spectrum van moeilijkheden bij het beperken van beweging en aandacht. Helaas, de symptomen die ze lijden zijn vaak moeilijker te herkennen en zal worden gemist door artsen en zelfs de patiënt zelf. Symptomen van ADHD bij volwassenen rusteloosheid, friemelen en tollen-Onvermogen om deel te nemen in een gerichte activiteiten zoals het lezen van -Extreme verstrooidheid, vergeetachtigheid, verstrooidheid-Moeilijkheid concentreren op gesprekken of toespraken, met name op het werk -Impatience - bijvoorbeeld, prikkelbaar wanneer gedwongen om te wachten in de rij of traffic-dag of per uur stemmingswisselingen, variërend van depressie of ontevredenheid aan vrolijkheid en opwinding-Desorganisatie, onvermogen om taken te voltooien-Time management en stiptheid problemen-Hot humeur, explosieve uitbarstingen, vaak irritatie -Impulsiveness in de besluitvorming maken en bij het starten of beëindigen van relaties-Gemakkelijk gefrustreerd en niet in staat om het dagelijks horden-Poor body stress en weinig zelfvertrouwen gekoppeld aan een onvermogen om een ​​gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging-ImmaturityInstead van renden rond de kamer, het breken van dingen en gooien onderhouden behandelen speelgoed op de vloer als een kind met ADHD kan doen, zal een volwassene met de aandoening gewoon voortdurend in beweging.

Ze zullen vaak tikken hun voeten, fidget met hun handen of verplaatsen in hun stoel. Stappen voor het behandelen van een AdultIf u vermoedt dat u of iemand die je lie

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.