*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> food >> recipes

Free Antivirus Software

The anti-virus software markt voor het grootste deel is een bloeiende één. Met nieuwe virussen komen elke dag, werden anti-virus software bedrijven altijd verzekerd van goede revenues.But dingen begon te veranderen met de komst van gratis anti-virus software. Gezien gratis anti-virus software kan niet zo goed als hun commerciële tegenhangers, maar ze toch, zijn redelijk goed voor de meeste computergebruikers. De meeste gratis anti-virus software te komen met zelfs geavanceerde detectie technologieën.

Wat meer is, deze gratis anti-virus software houden hun virus signature database regelmatig aan te passen als elke andere commerciële anti-virus software! Veel mensen zijn van mening dat commerciële anti-virus software zijn rip-offs. De meesten van hen vereisen verlenging van het rijbewijs elk jaar door het stellen van een gebruiker bepaalde hoeveelheid geld te betalen. Als licenties niet worden verlengd, zou een dergelijke commerciële anti-virus software te stoppen detecteren nieuwere virussen. Gratis anti-virus software, echter niet zoals de verlenging van de vergunningen nodig.

Ze zijn gratis te downloaden, installeren, uitvoeren en bijwerken als en wanneer necessary.One van de meest populaire gratis anti-virus software is Grisofts AVG anti-virus software. Deze gratis anti-virus software is zo goed als een gratis software te krijgen. Er zijn geen verborgen malware en evenmin een hebben niets te betalen voor het gebruik ervan. Het virus signature database kan ook worden bijgewerkt zonder het betalen van een vergoeding! Helaas, deze gratis versie is echter bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik only.

There zijn vele andere gratis anti-virus software die er zijn. Niet alle van hen zijn echter goed genoeg om een ​​goede beveiliging te bieden aan computers. Sommige gratis anti-virus software niet komen met geavanceerde detectie technologieën en daarom kan het niet aan verschillende varianten van virussen op te sporen. Zoals gratis anti-virus software zijn niet alleen iets waard. Als u van plan bent om een ​​gratis anti-virus te krijgen, is het belangrijk dat je wat huiswerk te doen op de software.

Controleer de reviews van andere gebruikers om uit te vinden hoe goed, in werkelijkheid, de gratis anti-virus software is voordat u van harte vertrouwen it!


Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.