*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> food >> recipes

Identificeer Diefstal: beveiliging voor een Digital World

If youve opende de krant de laatste tijd, draaide op de radio, of sprak met een collega, is de kans groot dat je hebt gehoord van de nieuwe ongebreidelde niveaus van identiteitsdiefstal die plaatsvindt en groeit naar nieuwe hoogten elke jaar. U of iemand die je kent misschien een slachtoffer van deze ernstige crime.Why moet je zorgen over te maken identiteitsdiefstal al geweest? Voor een ding, kan een ernstig beschadigd credit verslag uw kansen op het krijgen van een nieuwe baan, een lening van de bank, verzekeringen, en zelfs huurwoningen verpesten.

In het ergste geval zou je zelfs gearresteerd worden als iemand gebruikt uw identiteit om een ​​crime.Here begaan zijn enkele tips om te helpen bij het verminderen van de kans van het hebben van uw identiteit in gevaar: 1. Bij het maken van een credit card te kopen, leeg uit de 12 nummers van uw credit card nummer op de afgedrukte bon (in de veronderstelling dat alle 16 worden afgedrukt als sommige plaatsen nog steeds doen). Dit geldt vooral in restaurants. Probeer niet het verlaten van het ondertekende ontvangstbewijs links op de tabel met alle nummers zichtbaar.

U wordt toegestaan ​​door de wet te markeren 12 van hen, zodat passerbys cant get een oogopslag en onthouden van uw creditcard number.2. Vermijd het doorgeven van uw sofi-nummer aan iedereen, tenzij haar absoluut noodzakelijk. Gebruik je gezond verstand in de meeste gevallen, bijvoorbeeld om een ​​bankrekening zal je waarschijnlijk nodig hebt om uit te geven uw sofi-nummer te openen, maar als een winkelbediende gewoon wil om uw sofi-nummer gebruiken om te gebruiken als een ID, dan moet je reserveren van doen in de meeste cases.3. Hebben toegang tot een persoonlijke shredder.

Voor eventuele documenten die u van plan op het weggooien van het helpt om iets dat persoonlijk identificeerbare informatie, waaronder de sociale zekerheid, credit card nummers, telefoonnummers en geboortedatum bevat versnipperen. 4. In het slechtste geval, dat wil zeggen als je te identificeren is gestolen, zijn hier een aantal stappen om de situatie te sussen: Neem contact op met uw credit card bedrijven en hebben ze uw rekeningen te sluiten, evenals geven nieuwe kaarten voor u. Zet een fraude alert via één van de drie grote kredietbureaus. Men zal de andere twee automatisch in kennis.

Dien een politierapport te gebruiken als bewijs bij de schuldeisers vragen. File een bericht of een klacht indienen bij de Federal Trade Commission, die een database van identiteitsdiefstal gere

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.