*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> health >> mental health

Geluk is binnen uw bereik; Vang it

Godsdiensten geloven en verkondigen dat God wil ieder mens blij met Hem in de hemel, maar betekent dat dat we niet zijn bedoeld om gelukkig te zijn, terwijl we op deze aarde? Eigenlijk geluk hangt af van wat je bedoelt met gelukkig hier op deze aarde. Het is onze beslissing tevreden door bepaalde dingen te doen om ons gelukkig maakt als we geconfronteerd worden met verschillende ervaringen. In feite, kijken we buiten onszelf voor de sleutel tot geluk. We hebben zelfs kijken naar alcohol, drugs, chique eten, abnormale seks, etc. maar tevergeefs.

Wat maakt een gelukkig?

Is het het geld of rijkdom die je leven gelukkig maakt? De meeste mensen hebben het verkeerde idee dat geld hen gelukkig door hen alle comfort en luxe kan maken. Maar het is vals. U kunt zich voorstellen dat u alle geneugten gevuld in je leven zal moeten maken van je gelukkig, als je een enorm bedrag te winnen in een loterij. Velen van ons denken dat materiële dingen in de wereld ons gelukkig kan maken, maar zijn gefrustreerd meestal in ons streven naar geluk.

Zoeken naar geluk

Man zoekt geluk vanuit elke bron. Hij besteedt een leven zoeken naar geluk.

De meesten van ons denken dat geluk wordt alleen bereikt door middel van fysieke dingen en omstandigheden en we moeten kijken naar het in de fysieke wereld. We horen vaak mensen zeggen dingen als "Als ik kon die auto te kopen, dan zou ik echt gelukkig zijn." Of: "Als alleen kon ik de juiste partner in het leven te vinden, zou dat alles wat ik nodig om gelukkig te zijn.

" Alle deze verschillende verklaringen blijkt dat het merendeel van de tijd, hebben we de neiging om te zoeken naar het ware geluk in de externe dingen en omstandigheden en als zodanig ons geluk neiging slechts tijdelijk en van korte duur te zijn. Zodra ons verlangen is bereikt in de externe dingen, worden we weer ongelukkig en hebben de neiging om te zoeken naar meer en meer nieuwe externe dingen om geluk te vinden.

Cosmic boom van geluk

Je zou kunnen hebben gehoord over de verhaal van Kosmische Boom in de hindoeïstische mythologie. Het kan alles wat je wilt geven.

Eenmaal bij sommige kinderen in het huis aan het spelen waren, een oude wijsgeer die gebeurde om hen te ontmoeten liet ze een Kosmische Boom in de buurt van hun huis, dat ze alles wat ze vroegen kon geven. Hoewel de kinderen waren aarzelend op het eerste, door en door, ze durven het woord van de wijze proberen. Ze stapte uit en begon die onder de boom. Ze wilden voor snoep en ze kregen. Ma

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.