*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> health >> mental health

Geluk is binnen uw bereik; Vang it

ar ze ging op het eten van het snoep en ze ziek. Zij wilden naar luxe speelgoed en ze kregen, maar ze kreeg al snel verveeld van die speelgoed en wilde om zich te ontdoen van hen te krijgen. Zij begrepen niet dat de Kosmische Boom altijd hun wensen toegekend in paren -. Wat was gewenst kwam altijd met zijn precies het tegenovergestelde

Dat is wat er gebeurt in de aardse bezigheden van geluk. Want het is de weg van de universele orde omdat alles komt in complementaire paren.

In tegenstelling tot de kinderen, volwassenen willen voor seks, roem, geld en macht, de vier belangrijkste vruchten van de Kosmische Boom. Het kan waar zijn dat ze hun wensen vervuld, maar seks is uitgerust met jaloezie, bekendheid met isolatie, geld met zorgen en kracht met het paleis intriges. Ondanks deze gepaarde effecten, ze gaan op wensen en wensen en liquideren toonaangevende ellendig leven.

Een echt gelukkig mens

Populaire literaire theoloog CS Lewis schreef ooit, "Doel bij Hemel u en krijgt gegooid. gericht op de Aarde en je krijgt geen van beide.

"We kunnen niet echt gelukkig zijn, tenzij we verenigd met God. Als we ons richten op aardse dingen, zullen we nooit weten waar geluk. Als we ons richten op God, zullen we geluk zelfs op deze aarde kennen.

Een echt gelukkig mens maakt echte welvaart, niet alleen overvloed. Welvaart is wanneer je hebt of vertrouwt u alles wat u wenst te krijgen of hebben alle middelen die u nodig hebt om de echte wens van je ziel en identiteit te vervullen.

Waar is echt geluk?

Echt geluk ligt binnen. Het is binnen ons bereik.

We moeten proberen om de innerlijke oproep te begrijpen om echt gelukkig te zijn. Een sleutel tot geluk is om te voorkomen dat gehecht aan wat je hebt of klagen over wat je niet hebt. We zijn niet in staat om het geluk te bereiken, want we hebben geen controle over deze twee factoren.

Het geluk is binnen handbereik; vangen.

Page   <<  [1] [2] 
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.