*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> food >> recipes

Pasta zalm in afgeroomd sauce

De pasta zalm in romige saus is een geweldig recept voor een wok menu; het bevat veel groenten en is zeer geschikt voor mensen die gedeeltelijk vegetariërs maar eet vis. Het is ook een zeer eenvoudige maaltijd te bereiden en is een aanbevolen gerecht als u meer calcium toe te voegen aan uw dieet. De voeding wordt verdeeld over 57% koolhydraten, 23% eiwitten en 20% op vet, afbreuk te doen aan de regel van het ongezond is met een inname van meer dan 30% vet per dag. Dit recept duurt ongeveer 25 minuten om te koken inclusief voorbereiding.

Pasta zalm in romige saus (4 personen)

 • 400 gram van de volledige korrel pasta penne.

 • 300 gram zalm.

 • 400 gram broccoli.

 • 200 gram wortelen.

 • 2-3 eetlepels olijfolie.

 • 2 middelgrote uien .

 • 125 gram volvette roomkaas met kruiden.

  Voordat u begint met de voorbereiding van dit recept, zorg ervoor dat al het voedsel wordt ontdooid als het in de vriezer gehouden.

  Deel OneCut de broccoli in kleine bloem boeketten. Schil de wortelen en snijd ze in 3 cm lange stukjes en verdeel ze in helften of kwarten.

  Deel TwoTake een grote pot met water en voeg de wortels en krijg het water aan de kook. Wanneer het water kookt toe te voegen in de pasta en daarna de broccoli. Laat het koken gedurende ongeveer 10 minuten, afhankelijk van het moment dat de pasta behoeften. Als de pasta klaar is met kokend houden 2 deciliter water voor later doel.

  In de tijd dat het water kookt moet u knip de uien in kleinere stukken afhankelijk van uw voorkeur. Ook knip de zalm in lange dunne plakjes.

  Deel ThreeHeat de olijfolie in een wok en voeg de ui en bak ze tot ze goudbruin in de kleur.

  Voeg de plakjes zalm; Bak de zalm tot de kleur verandert lichtroze /beige. Voeg de 2 deciliter water die je hield van het koken van de pasta en groenten, samen met het water dat je het 125grams van volvette roomkaas toe met kruiden. Roer de wok tot de volvette roomkaas gesmolten en omgevormd tot een saus zowel stof, dan moet je de pasta, broccoli en wortelen toe en laat het koken voor 2 minuten. Nu is de maaltijd is klaar om te worden geserveerd op 4 borden. • Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.