*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> food >> recipes

Spam Filter - Bayesian Filter om terug te vechten Spammers

The meest productieve en baanbrekende innovatie van de vorige eeuw waren de ontwikkelingen op het gebied van communicatie. Het veranderde letterlijk de zaken werken, product marketing, ondersteunende diensten en het belangrijkst, de advertentie campagnes. Maar net als alle goederen dingen komt met een prijs, zo was de communicatie. Het bracht in de problemen van spam e-mails. Geautomatiseerde mailers met mass mailing mogelijkheden, groeiende marketing afhankelijkheden van deze tool hebben de grote verliezen gezien in termen van tijd en geld.

Er zijn vele manieren van targeting spam-mails zoals de zwarte lijst domeinen, verboden IPs, woorden in het onderwerp en veel meer geweest. De spammers hebben altijd een manier om hun identiteit te veranderen. Maar hier is de vangst. De spammers worden betaald om het bericht te verzenden. Ze kunnen hun domeinen, IP's, onderworpen lijnen te veranderen, maar hoeveel ze kunnen spelen met de inhoud? En dat is waar op basis van inhoud filtering komt in beeld. Nu kunnen we begrijpen dat door zich te richten en te focussen op bericht lichaam, is er een betere kans op het filteren van spam e-mails.

Afgezien van de gebruikelijke spam e-mails, is de nieuwe dreiging is gemaakt door de "phishing e-mails" in de eerste plaats richten op eBay en PayPal-accounts. Deze e-mails komen als een "laatste waarschuwing", "Aandacht vereist", "Password Change vereist" of "Uw account is geschorst" onder veel meer. Deze e-mails lijken te zijn gekomen van eBay of PayPal en een link naar hun eigen pagina.

Deze pagina's zijn ontworpen om net als de originele pagina's en de nietsvermoedende gebruiker eindigt het verstrekken van zijn /haar gevoelige gegevens, zoals gebruikersnaam /wachtwoord of creditcardgegevens op deze dubbele pagina's. Hier zou ik graag een stuk van advies toe te voegen aan alle gebruikers dat je altijd moet zien waar de link die u door het zien van de tooltip en dan als zeker, volg de link. De rol van de inhoud in het markeren van de e-mail spam of geen spam is bereikt met behulp van de Bayesiaanse filter.

Samen met de zwarte lijst van spammers en witte lijst met vertrouwde e-mail-id's, is de beste techniek om spam tegen te gaan. Het meest interessante feit is dat Spam Filter met Bayesiaanse algoritme is een zelflerend filter. Hoe meer je gebruikt, hoe veiliger je moet binnen een kwestie van enkele dagen. De spamfilter eenvoudig te integreren met populaire e-mail clients zoals MS Outlook en Outlook Express. Met zijner tijd kan to

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.